WEDSTRIJD ZVK Hildas Beringen - ZVK Celtic Houthalen '94  13 - 7

DATUM 20-04-2007  21:10

DOELPUNTEN

VERSLAG Slechte wedstrijd met massa doelpunten.

Tja, wat dan te vertellen van de wedstrijd van afgelopen vrijdag in Hildas Beringen (ook wel Konaktex Beringen genoemd). Met Celtic is het ofwel zwart, ofwel wit. Het is te zeggen, ofwel lukt alles en is het een witte uitslag (zie vorige week tegen Malle), ofwel lukt er niets en krijg een rotslechte wedstrijd, zoals die van afgelopen vrijdag. Celtic hield nog wel even de schijn hoog door 0-1 voor te komen na een knap uitgespeeld doelpunt van Rossi in de 2'. Maar na 5' was de organisatie van Celtic al naar Houthalen vertrokken. Geen coaching op de plein en dus weg organisatie, weg goesting om te spelen, enz..... Een wedstrijd die leek alsof het er eentje teveel aan was. In de 6' scoorde Hildas gelijk via hun aanvoerder Duzgun M. Een minuutje later scoorde Cagliostro de 2-1 en nog een minuutje later maakte Nelis via een owngoal er 3-1 van. Het sein voor een ommekeer ???? Welnu, de aansluitingstreffer van Hajbat deed dit wel geloven, maar al vlug liet Celtic zien dat verdedigen vrijdag niet mee naar Beringen was gekomen. Vier minuten later stond het al 6-2 na doelpunten van de balvaardige Atmani, en opnieuw Duzgun M en Cagliostro.Toen Salmy de 6-3 scoorde, hield coach Martens een time-out en wilde hij graag met 6-4 gaan rusten. De spelers hadden dit echter zo niet begrepen, want aanvallen was opnieuw het enige waaraan men dacht, zodat Beringen nog voor de rust de wedstrijd in zijn definitieve plooi gooide en met 8-3 ging rusten nadat opnieuw Atmani en Cagliostro wisten te scoren.

Na de rust, geen enkele verandering. Er kwam dan ook geen donderpreek van coach Martens tijdens de rust, maar een uiteenzetting van het hele seizoen. En nog voor de spelers dit echt begrepen hadden scoorde Duzgun A de 9-3.Vervolgens duurde het even, vooraleer er nog gescoord werd, en nu was het Oizaz die de 9-4 binnentikte in de 27' en een minuutje later zorgde El Haoual voor een sprankeltje hoop. Maar opnieuw was het kaas met gaten in de verdediging van Celtic en in een wip stond het 11-5, toen de Duzguns er elk eentje binnentrapten in één enkele speelminuut. Nelis en Bennassar scoorden ook elk nog een keertje, maar Beringen won uiteindelijk verdiend met 13-7 na nog een doelpuntje van Atmani en Cagliostro.

Al bij al enorm veel doelpunten gezien, maar geen aantrekkelijke partij voor een kleine handvol toeschouwers en een wedstrijd, geleid door twee niet altijd even overeenkomende scheidsrechters. Maar Celtic maakt op deze manier zelfs geen aanspraak op een punt, ook al scoorde het 7 keer.

Uitkijken dan maar naar de wedstrijd van nu vrijdag, als Kaya's Beringen op bezoek komt en zij nog moeten strijden voor het behoud, terwijl Celtic zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen afwerkt in rustige sferen. Hopelijk zien we U ook en kunnen we er een toffe voetbalavond van maken.